Policija u Baru rasvijetlila četiri krivična djela

K.R. (31) iz Podgorice se sumnjiči da je, koristeći nepažnju oštećene osobe, sa plaže u Baru otuđila torbu sa ličnim stvarima. S.A. (23) iz Podgorice je uhapšen je zbog sumnje da je iz otključanog vozila ukrao 360 eura i lične stvari

2882 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Uprava policije
Foto: Uprava policije

Barska policija saopštila je da je rasvijetlila četiri krivična djela zbog kojih će krivično odgovarati četiri osobe.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, zbog krađe je uhapšena K.R. (31) iz Podgorice koja se sumnjiči da je, koristeći nepažnju oštećene osobe, sa plaže u Baru otuđila torbu sa ličnim stvarima.

Ukradene stvari su pronađene i vraćene vlasnici.

S.A. (23) iz Podgorice je uhapšen je zbog sumnje da je iz otključanog vozila ukrao 360 eura i lične stvari.

"Osim toga, barska policija je nadležnom tužiocu podnijela krivičnu prijavu protiv A.B. (21) iz Bara zbog sumnje da je izvršio krivično djelo prevara. On je, sumnja se, početkom maja, u namjeri da pribavi protivpravnu imovinsku korist, putem jedne aplikacije komunicirao sa oštećenom osobom, te je doveo u zabludu u pogledu identiteta, kako bi ona na ime njegovog poznanika uplatila novac u iznosu od 285 eura, koji je on potom preuzeo", navodi se u saopštenju policije.

Dodaje se i da je zbog krivičnog djela navođenje na ovjeravanje neistinitog sadržaja policija podnijela krivičnu prijavu protiv B.R. (25) iz Bara.

"On je prilikom saobraćajne kontrole policijskim službenicima dao na uvid lična dokumenta svog srodnika, na čije ime je saobraćajna policija sačinili Zapisnik o izvršenoj kontroli zbog počinjenog prekršaja iz člana 318 Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima", navodi se u saopštenju policije.

Bonus video: