priveden G.N. (32) koji živi u Budvi

UP: Uhapšen Danilovgrađanin, osumnjičen za uličnu prodaju droge

"Policija je došla do sumnje da dio pronađenog kokaina, tačnije 1,3 grama ove opojne droge, pripada F.Đ, protiv kojeg ke podnijeta prekršajna prijava"

5064 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Budvanska policija uhapsila je G.N. (32) iz Danilovgrada, dok je protiv F.Đ. podnijela prekršajnu prijavu, kako se navodi u saopštenju Uprave policije, sprovodeći aktivnosti u cilju suzbijanja ulične prodaje narkotika.

"Policijski službenici, postupajući po naredbi suda, izvršili su pretres stana i drugih prostorija koje koristi G.N. (32) iz Danilovgrada sa boravkom u Budvi. Policija je pretresom pronašla i oduzela amfetamin, kokain, vagu za precizno mjerenje, dva sredstva komunikacije i novac u iznosu od 1.015 eura za koji se sumnja da je stečen uličnom prodajom opojnih droga", navodi se u saopštenju.

Dodaju da je policija "došla do sumnje da dio pronađenog kokaina, tačnije 1,3 grama ove opojne droge, pripada F.Đ."

"O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se G.N. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Protiv F.Đ. je podnijeta prekršajna prijava zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga", zaključuje se u saopštenju.