Slobodan Milošević uhapšen zbog droge

Kod njega pronađen heroin i tabletu koja je na listi nedozvoljenih

31919 pregleda 25 komentar(a)
Foto: Boris Pejović
Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 12.07.2022. 15:16h

Podgoričanin Slobodan Milošević uhapšen je nakon što je policija, kako se sumnja, kod njega pronašla heroin i tabletu koja je na listi nedozvoljenih.

Milošević je danas saslušan u Višem državnom tužilaštvu.

Iz Uprave policije (UP) je zvanično saopšteno da je "S.M. (33) iz Podgorice uhapšen je jer je kod njega policija pronašla heroin i tablete sa liste opijata".

U saopštenju se dodaje da je on osumnjičen da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

"Policija je, postupajući po naredbi nadležnog sudije za istragu, izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koristi S.M. Pretresom je pronađeno preko 16 grama heroina, 91 tableta sa liste opijata i vaga za precizno mjerenje", piše u saopštenju UP.

Navodi se da je o događaju obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se osumnjičeni uhapsi zbog sumnje da je izvršio navedeno krivično djelo.

"Od početka jula službenici Centra bezbjednosti Podgorica su od 18 osoba oduzeli različite vrste narkotika, zbog čega će dvije osoba odgovarati krivično, a 16 će odgovarati prekršajno", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: