Uhapšen Beranac: Bježao, bacio, pištolj, policija pronašla kokain?

Protiv J.D. je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija

15386 pregleda 8 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Beranac J.D. (22) uhapšen je u akciji akciju "Tragač", saopšteno je iz Uprave policije.

U saopštenju se dodaje da su policajci u jednom ugostiteljskom objektu u Beranama pokušali da kontrolišu J.D., međutim kako se dodaje, on se tom prilikom dao u bjekstvo, i bacio je vatreno oružje.

"Nakon što je sustignut kontrolisan je od strane policije te je kod njega pronađeno manje pakovanje sa sadržajem opojne droge kokain. Sa lica mjesta je izuzet i pištolj marke CZ P-09 kalibra 9 mm, sa okvirom u kojem se nalazilo 19 komada municije koji će biti predmet vještačenja u Forenzičkom centru", ističe se u saopštenju.

Iz UP su naveli da je po nalogu nadležnog tužioca protiv J.D. podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

"Takođe, protiv ovog lica podnijet je i zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe opojnih droga", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: