U Podgorici uhapšene dvije osobe zbog zloupotrebe droge, pronađen kokain i heroin

"M.V. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo omogućavanje uživanja opojnih droga i on je uz krivičnu prijavu priveden tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici", piše u saopštenju

9917 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Podgorička policija uhapsila je dvije osobe zbog pronađenog kokaina i heroina.

Iz Uprave policije (UP) je saopšteno da je policija na parking prostoru u Mahali, kontrolisala automobil "BMW" u kojem su se nalazili M.V. (44) i S.M. (26), te da je tom prilikom pronađeno manje pvc pakovanje kokaina.

"M.V. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo omogućavanje uživanja opojnih droga i on je uz krivičnu prijavu priveden tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici", piše u saopštenju.

Policija je takođe izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koristi M.Š. (34) iz Podgorice gdje je pronađeno pvc pakovanje heroina.

"M.Š. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i on je uz krivičnu prijavu priveden tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, koji mu je donio rješenje o zadržavanju", saopšteno je iz UP.

Bonus video: