Herceg Novi: Uhapšen Vujošević, osumnjičen za pokušaj ubistva

Iz UP su kazali da je policija došla do sumnje da je sinoć oko 21.30 časova u blizini jednog hotela u Bijeloj došlo do verbalnog i fizičkog sukoba između B.L. i V.V., te da je tom prilikom V.V. nožem nanio povrede B.L. i pobjegao

14408 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Policija je sinoć u Herceg Novom uhapsila V.V. (29) koji se sumnjiči za pokušaj ubistva, saopšteno je danas iz Uprave policije (UP).

"Vijesti" saznaju da se radi o Vuku Vujoševiću.

U saopštenju se dodaje da je sinoć u Bijeloj došlo do narušavanja javnog reda i mira što je dežurnoj službi Centra bezbjednosti Herceg Novi prijavljeno od strane građana u 21.45 časova.

"Na licu mjesta zatečeno je oštećeno lice B.L. iz Herceg Novog, sa povredama nanesenim oštrim predmetom. On je odvezen na ukazivanje ljekarske pomoći gdje su mu konstatovane teške tjelesne povrede u vidu dvije ubodne rane u predjelu ispod rebarnog luka", oiše u saopštenju.

Iz UP su kazali da je policija došla do sumnje da je sinoć oko 21.30 časova u blizini jednog hotela u Bijeloj došlo do verbalnog i fizičkog sukoba između B.L. i V.V., te da je tom prilikom V.V. nožem nanio povrede B.L. i pobjegao.

"Policija je locirala V.V. i lišila ga slobode i on će uz krivičnu prijavu biti priveden postupajućem tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnost", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: