Herceg Novi: Uhapšen Pljevljak, osumnjičen za pljačku dvije kladionice i krađu automobila

"Maskiran ušao u jednu sportsku kladionicu i od zaposlene radnice otuđio novac u iznosu od 200 eura, nakon čega je, sumnja se, odmah ušao u sledeću sportsku kaldionicu i na isti način otuđio 55 eura i dao se u bjekstvo"

13186 pregleda 6 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Službenici Centra bezbjednosti Herceg Novi i Odjeljenja bezbjednosti Kotor uhapsili su Pljevljaka E.T. (22) zbog sumnje da je opljačkao dvije kladionice i ukrao automobil kojim je bježao u pravcu Herceg Novog.

Kako je saopšteno iz Uprave policije (UP), policajci su blokirali Jadransku magistralu i zaustavili Pljevljaka koji je se kradenim vozilom dao u bjekstvo.

"E.T. je, kako se sumnja, 3. avgusta u popodnevnim časovima u naselju Dobrota otuđio putničko motorno vozilo marke „VW Golf IV“, kojim se udaljio u pravcu Herceg Novog. On je potom, sumnja se, u naselju Bijela, maskiran ušao u jednu sportsku kladionicu i od zaposlene radnice otuđio novac u iznosu od 200 eura, nakon čega je, sumnja se, odmah ušao u sledeću sportsku kaldionicu i na isti način otuđio 55 eura i dao se u bjekstvo", piše u saopštenju.

Ukradeni predmeti su pronađeni i vraćeni su vlasnicima, a nakon saslušanja nadležni državni tužilac je za ovo lice donio rješenje o zadržavanju do privoda sudiji za istragu.

Bonus video: