Dva mladića poginula na putu Cetinje - Podgorica

Nesreća se dogodila u mjestu Jankovića krš

142338 pregleda 174 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 07.08.2022. 19:36h

Marko Davidović (21) i Ivan Marković (26) iz Podgorice stradali su u saobraćajnoj nesreći jutros oko četiri sata, na putu Cetinje - Podgorica.

Iz Uprave policije (UP) su saopštili da se nesreća desila u mjestu Jankovića krš.

"Pregledom vozila pronađena je lična karta na ime N.S. (20) iz Podgorice i lična karta na ime M.D. (21) iz Podgorice. Daljim preduzetim radnjama policija je došla do saznanja da se lice N.S. nije nalazilo u vozilu, te da dokumenta – lična karta koja glase na ime N.S. ne pripadaju smrtno stradalom licu. Utvrđeno je da su ova dokumenta izgubljena prije oko 20 dana na teritoriji Podgorice, od strane lica na koja ista i glase. Naknadno preduzetim radnjama policija je identifikovala drugu osobu koja je smrtno stradala, riječ je o I.M. (26) iz Podgorice", piše u saopštenju UP.

Vijestima je iz Operativno-komunikacionog centra Uprave policije saopšteno da se nesreća dogodila kada je automobil sletio sa puta.

Iz OKC-a su zvanično saopštili inicijale stradalih, a kasnije iz policije Vijestima nezvanično rekli i njihov identitet, ali se ispostavilo da je utvrđen identitet samo jednog od poginulih mladića.

Kako je "Vijestima" objašnjeno, tokom uviđaja su nađena dokumenta treće osobe, za koju je policija vjerovala da je jedna od stradalih. Međutim, policiji se javila porodica te osobe i objasnila da su dokumenta bila izgubljena i da se mladić nije nalazio u automobilu u vrijeme nesreće.

Istraga je u toku.

Zbog povećanog broja saobraćajnih udesa, često i sa smrtnim ishodima, Vijesti su pokrenule kampanju "Uspori, brže ćeš" kojom želimo skrenuti pažnju na neophodnost poštovanja saobraćajih propisa.

Bonus video: