Podgoričanin uhapšen zbog sumnje da je vlasnik plantaže marihuane

Iz Uprave policije "Vijestima" je nezvanično rečeno da su inspektori pretresom objekata u Virpazaru, koje Nikač koristi, pronašli veću količinu municije

17687 pregleda 10 komentar(a)
Jedna od stabljika, Foto: Uprava policije
Jedna od stabljika, Foto: Uprava policije
Ažurirano: 09.08.2022. 14:45h

Barska policija u uhapsila je u Virpazaru Podgoričanina Vladimira Nikača (41) zbog sumnje da je vlasnik plantaže marihuane u Godinju.

Iz Uprave policije je saopšteno da su inspektori pretresom objekata u Virpazaru, koje Nikač koristi, oduzeli veću količinu municije i djelove oružja.

Protiv Nikača je podnijeta krivična prijava zbog nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnih materija i neovlašćene proizvodnje, držanja i stavljanja u promet opojnih droga.

Iz policije je saopšteno da je barska policija, u kuću, dvorište i druge objekte koje koristi V.N. pretresala u saradnji sa graničnom policijom, a po naredbi nadležnog sudije.

"Prilikom pretresa pronađena je parcela sa zasadom 66 stabljike marihuane visine od 0.10 do 0.70 cm, dok je u kući pronađen 321 komad municije, pet okvira od automatske puške i nastavak za troblon. O događaju je obaviješten nadležni državni tužilac koji je naložio da se V.N. liši slobode zbog sumnje da je izvršio navedena krivična djela", saopšteno je iz policije.

Oduzeta droga i drugi predmeti biće upućeni u Forenzički centar radi vještačenja.

Bonus video: