Jelinić: Čini se da bi nalogodavci ubistva Pukanića mogli početi nemirno da spavaju

"Evo nema petnaest minuta otkako mi je dugogodišnji prijatelj Ratko Knežević na telefon dao crnogorskog premijera Dritana Abazovića. Razmijenili smo nekoliko kurtoaznih rečenica, pozvao me u Crnu Goru. A potom mi na telefon proslijedio i aktualnog crnogorskog ministra policije Filipa Adžića"

26439 pregleda 28 komentar(a)
Jelinić, Foto: Facebook
Jelinić, Foto: Facebook

Glavni urednik hrvatskog nedjeljnika Nacional Berislav Jelinić, saopštio je da se čini da bi nalogodavci ubistva bivšeg urednika tog nedjeljnika Iva Pukanića mogli početi nemirno da spavaju.

"Zaklela se zemlja raju... Čini se da bi nalogodavci ubistva Iva Pukanića mogli početi nemirno spavati. To bih ukratko mogao zaključiti nakon dva telefonska razgovora koja sam upravo vodio na povratku s utakmice Dinama u Maksimiru. Evo nema petnaest minuta otkako mi je dugogodišnji prijatelj Ratko Knežević na telefon dao crnogorskog premijera Dritana Abazovića. Razmijenili smo nekoliko kurtoaznih rečenica, pozvao me u Crnu Goru. A potom mi na telefon proslijedio i aktualnog crnogorskog ministra policije Filipa Adžića. Želim im ugodnu veče u dobrom društvu mog Ratka u Dubrovniku. Veselim se boljoj budućnosti Crne Gore", napisao je Jelinić juče na Fejsbuku.

Pukanić je ubijen 23. oktobra 2008. godine u Zagrebu u eksploziji bombe podmetnute pod automobil.

Pisao je i o švercu cigareta, optužujući tada kao organizatore aktuelnog predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića i kontroverznog srbijanskog biznismena Stanka Subotića.

Đukanović i Subotić su to više puta demantovali.

Bonus video: