Zečević završio u Spužu nakon tuče na ulcinjskoj Zelenoj pijaci

Incident se dogodio na Zelenoj pijaci u nedjelju, kada je Zečević krenuo prema Moliću pitajući ga zašto ne kupuje kod njega, aludirajući na tezge u prvim redovima koje odavno drže članovi njegove uže familije

19635 pregleda 5 komentar(a)
Foto: Filip Roganovic
Foto: Filip Roganovic

Predsjednik Osnovnog suda u Ulcinju Amir Đokaj odredio je juče pritvor do 30 dana Ulcinjaninu Dživatu Zečeviću (47) zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo nasiliničko ponašanje na štetu sugrađanina Aslana Molića (64).

Kako je "Vijestima" saopšteno iz Osnovnog suda, pritvor je određen zbog postojanja opasnosti od ponavljanja djela.

Zečeviću je prethodno bio određen tužilački pritvor u trajanju od 72 sata, koji je istekao juče u 16.25 časova.

Incident se, kako su "Vijesti" juče objavile, dogodio na Zelenoj pijaci u nedjelju, kada je Zečević krenuo prema Moliću pitajući ga zašto ne kupuje "kod njega", aludirajući na tezge u prvim redovima koje odavno drže članovi njegove uže familije.

Zatim mu je, kako se navodi u prijavi policije, prišao i zadao nekoliko udaraca u glavu, nakon čega je Molić pao na beton.

Policija je brzo došla i lišila slobode Zečevića, dok je Molić, kako piše u prijavi, završio u bolnici u Baru, sa lakšim tjelesnim ozledama.

Osumnjičeni je oštećenom nanio lakše tjelesne ozljede i prije nekoliko godina zbog čega je pravosnažno oglašen krivim presudom Osnovnog suda u Ulcinju.

Prema nezvaničnim informacijama, Zečević je istražiteljima ispričao da sukob između njega i Molića traje već sedam-osam godina.

Florina Zečević: Moj otac ne radi na pijaci

Povodom teksta “A, što ne kupuješ kod mene”, objavljenom u jučerašnjim Vijestima, reagovala je kćerka osumnjičenog Dživata Zečevića, Florina.

“Moj otac nikad nije radio na pijaci niti radi. Bio je kod strine da kupi nešto. Ne vjerujem da je rekao to što ste napisali. On je praćen do Zelene pijace i tada je došlo do tuče gdje je moj otac morao da se brani”, piše u reagovanju Florine Zečević.

Bonus video: