oglasio se premijer

Abazović: Tragedija koju Crna Gora ne pamti

"Pozivam sve građane Crne Gore da mislima zajedno budemo uz porodice nevino stradalih žrtava, njihove rođake, prijatelje i sve građane Prijestonice Cetinje", kazao je predsjednik Vlade

91503 pregleda 0 komentar(a)
Abazović, Foto: Vlada Crne Gore
Abazović, Foto: Vlada Crne Gore

Današnji događaj na Cetinju tragedija je koju Crna Gora ne pamti, kazao je premijer Dritan Abazović.

"Pozivam sve građane Crne Gore da mislima zajedno budemo uz porodice nevino stradalih žrtava, njihove rođake, prijatelje i sve građane Prijestonice Cetinje", naveo je Abazović na Telegramu.

Tridesetčetvorogodišnji V.B. usmrtio je danas na Cetinju više osoba, nakon čega je ubijen. Kako Vijesti saznaju, on je pucao na više ljudi u blizini njegovog mjesta stanovanja.

Televizija Vijesti javila je, pozivajući se na izvore iz policije i tužilaštva, da je smrtno stradalo najmanje 10 osoba, da su četiri osobe prevezene u Klinički centar, te da među poginulima ima i maloljetnih osoba.

Pucnjava se desila nešto poslije 16 časova u blizini Vladinog doma, a među povrijeđenima je i policajac koji je prevezen u Klinički centar i njegovo stanje je stabilno.

Portalu Vijesti nezvanično je rečeno da će premijer Dritan Abazović sa ministrima i gradonačelnikom Prijestonice Nikolom Đuraškovićem posjetiti ranjene u KCCG-u i na Cetinju.