Abazović: Crna Gora mnogo izgubila, građani da budu mislima uz porodice poginulih

Premijer je sa ministrom zdravlja Dragoslavom Šćekićem i ministrom unutrašnjih poslova Filipom Adžićem posjetio dvoje povrijeđenih cetinjskoj opštoj bolnici

49399 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Boris Pejović
Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 12.08.2022. 23:14h

Predsjednik Vlade Dritan Abazović kazao je da je događaj na Cetinju nezapamćena tragedija i da je Crna Gora mnogo izgubila.

"Svi smo šokirani, molimo građane Crne Gore da mislima budemo uz porodice poginulih, da žrtve koje su ranjene od kojih su neke na svu sreću van životne opasnosti, da se sve završi kako treba", rekao je on ispred cetinjske opšte bolnice Danilo I.

On je ministrom zdravlja Dragoslavom Šćekićem i ministrom unutrašnjih poslova Filipom Adžićem posjetio dvoje povrijeđenih u toj bolnici.

Abazović je istakao da su MUP, Klinički centar Crne Gore i cetinjska bolnica "Danilo I" u pripravnosti za svaku vrstu podrške.

Policajac koji je ranjen u pucnjavi, kako je kazao Abazović, ima lakše povrede.

Dežurna tužiteljka Andrijana Nastić rekla je za TV Vijesti, nakon okončanog uviđaja, da su na licu mjesta zatekli devet smrtno stradalih osoba, a da su iz Kliničkog centra dobili informaciju da su još dvije osobe podlegle povredama.

Povezani članci

12. Avgust 2022.

Nezapamćena tragedija na Cetinju

12. Avgust 2022.

Trodnevna žalost povodom tragedije na Cetinju

Ubijeno je i dvoje djece, a među šestoro hospitalizovanih - dvoje na Cetinju i četvoro u KCCG-u - je i jedan policajac. Napadača je, kako je kazala Nastić, usmrtio sugrađanin.

Bonus video: