Katić: Herceg Novi je uz Cetinje, ova tragedija je ranila cijelu Crnu Goru

"Neka bol i tuga koju osjećamo bude opomena svima nama da moramo čuvati jedni druge i njegovati zajedništvo. Mislima i osjećajima Herceg Novi je uz Cetinje i sve njegove građane"

4640 pregleda 0 komentar(a)
Katić, Foto: Opština Herceg Novi
Katić, Foto: Opština Herceg Novi

Predsjednik Opštine Herceg Novi Stevan Katić povodom jučerašnje tragedije na Cetinju uputio je riječi saučešća porodicama nastradalih i svim građanima Prijestonice.

"Teško je govoriti i misliti o nesrećnom događaju koji se juče desio na Cetinju. Cijela Crna Gora je u neopisivoj tuzi i žalosti. U svoje lično i ime Opštine Herceg Novi, porodicama nastradalih i svim Cetinjanima izražavam najdublje saučešće, a povrijeđenima želim brz i siguran oporavak", naveo je Katić u saopštenju Opštine Herceg Novi.

Kako je rekao "jučerašnja tragedija ranila je cijelu Crnu Goru".

"Vjerujem da nema pojedinca koji nije potrešen nemilim događajem. Nadam se da nikada više nećemo svjedočiti ovakvim monstruoznim zločinima nad nevinima, nad našim prijateljima, nad djecom", rekao je Katić.

On je pozvao sve sugrađane da u molitvi, u tišini, u sebi, misle na nastradale i njihove porodice.

"Neka bol i tuga koju osjećamo bude opomena svima nama da moramo čuvati jedni druge i njegovati zajedništvo. Mislima i osjećajima Herceg Novi je uz Cetinje i sve njegove građane", zaključio je Katić.

Bonus video: