Nema kamera na kući Borilovića

Iz Uprave policije u odgovoru "Vijestima" ponovili su da je vrijeme početka upotrebe vatrenog oružja "okvirno" i da je do tog podatka policija došla preduzimanjem izviđajnih mjera i radnji

54031 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Jelena Jovanović
Foto: Jelena Jovanović

Policija na kući masovnog ubice Vuka Borilovića nije pronašla kamere, ali su izuzeli snimke nadzornih kamera postavljenih na nekoliko objekata u blizini.

To su Vijestima odgovorili juče iz Uprave policije, objasnivši da na kući Borilovića na Cetinju, u naselju Medovina, nema video nadzora:

"Tačnije provjerom kamere nisu pronađene. Sa nekoliko lokacija policija je izuzela snimke sa video nadzora za koje se smatra da mogu dati podatke o navedenom događaju”, kazali su iz UP.

Iz te bezbjednosne institucije ponovili su da je vrijeme početka upotrebe vatrenog oružja “okvirno” i da je do tog podatka policija došla preduzimanjem izviđajnih mjera i radnji.

"Načelnik (Dalibor) Šaban je gostujući na TV Vijesti saopštio precizno: Vrijeme od momenta kada je izvršilac počeo sa ubistvima je otprilike oko 15.23 sati, kažem oko, jer to treba da se utvrdi... Tačno vrijeme početka zločina utvrdiće se istragom, o čemu će javnost biti blagovremeno obavještena”, odgovorili su iz UP.

Povezani članci

13. Avgust 2022.

Šaban: Policija odmah došla na lice mjesta

Nijesu precizno odgovorili u koliko sati je, tog dana, u naselje Medovina stigla ekipa Hitne medicinske pomoći, niti kada je Borilović pucao u medicinske radnike.

"Oni su stigli u najkraćem mogućem roku, a takođe moramo da pomenemo da su na lice mjesta u kratkom roku izašli i službenici Službe zaštite i spašavanja, te da su sve službe djelovale sinhronizovano i dale puni doprinos iz dijela svojih nadležnosti", kazali su iz Uprave policije.

Bonus video: