Mojkovčanin uhapšen u Bijelom Polju, policija kod njega pronašla 32,1 gram marihuane

"U prethodnom periodu bjelopoljska policija podnijela je sedam prekršajnih prijava zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe opojnih droga, protiv A.P, D.Đ, D.G. i D.Đ. iz Srbije, te protiv D.D. i S.M. iz Mojkovca i A.B. iz Bijelog Polja"

10149 pregleda 6 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Bijelopoljski policajci uhapsili su D.V. (42) iz Mojkovca nakon što su kod njega pronašli pvc pakovanje sa sadržajem opojne droge marihuana, ukupne težine 32,1 gram, saopštila je Uprava policije.

"Postupajući po operativnim saznanjima, a u cilju suzbijanja takozvane ulične prodaje narkotika, u ulici Voja Lješnjaka, policijski službenici Centra bezbjednosti Bijelo Polje zaustavili vozilo kojim je upravljao D.V. (42) iz Mojkovca. Kontrolom D.V. pronađeno je pvc pakovanje sa sadržajem opojne droge marihuana, ukupne težine 32,1 gram", piše u saopštenju.

Kako se navodi D.V. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

"U prethodnom periodu bjelopoljska policija podnijela je sedam prekršajnih prijava zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe opojnih droga, protiv A.P, D.Đ, D.G. i D.Đ. iz Srbije, te protiv D.D. i S.M. iz Mojkovca i A.B. iz Bijelog Polja", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: