Dvoje državljana Srbije teško povrijeđeno u udesu na putu Mojkovac - Kolašin

Oni su nakon nezgode transportovani u bjelopoljsku Opštu bolnicu, gdje je jedan od povrijeđenih hitno operisan

13770 pregleda 5 komentar(a)
ilustracija, Foto: Shutterstock
ilustracija, Foto: Shutterstock

Državljani Srbije Nikola Milinković (21) i Tijana Čančarević (22) iz Užica teško su povrijeđeni u saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu Mojkovac - Kolašin u mjestu Podbišće, jutros oko 6.10 časova.

Oni su nakon nezgode transportovani u bjelopoljsku Opštu bolnicu, gdje je Milinković hitno operisan.

Kako “Vijesti” saznaju iz bjelopoljske bolnice, “N.M. je zadobio povrede nasprsnuća slezine, zbog čega mu je odrađena hitna hiruška procedura splenektomija (hiruško odstranjivanje slezine), kao i nagnječenje crijeva. T.Č. je zadobila prelom dvije metakarpalne kosti.

“Oba pacijenta su nakon zbrinjavanja smješteni na huriško odjeljenje”, stoji u odgovoru bolnice Vijestima.

Do nezgode je došlo kada se vozač Milinković sudario sa vozilom “Tojota” za čijim volanom je sjedio Bjelopoljac Kenan Ćatović, koji je prošao bez povreda.

“Iz za sada neutvrđenih razloga na magistralnom putu Mojkovac - Kolašin u mjestu Podbišće došlo je do kontakta vozila 'Reno klio' koje se kretalo iz pravca Mojkovca prema Kolašinu i vozila 'Tojota', bjelopoljskih registarskih oznaka, kojim je iz suprotnog pravca upravljao Bjelopoljac K.Ć”, saopšteno je Vijestima iz Osnovnog državnog tužilaštva Bijelo Polje.

Uviđaj na licu mjesta uz ovlašćene službenike Odjeljenja bezbjednosti Mojkovac je obavila državna tužiteljka Jelena Vučetić.

Bonus video: