Pojačaće kontrolu tokom Sea Dance festivala

Iz policije kazali da će posebno kontolisati vozače i upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci

3695 pregleda 2 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Uprava policije
Ilustracija, Foto: Uprava policije

Tokom festivala Sea Dance policija će pojačati preventivne i represivne aktivnosti i kontrolu vozača na alkohol i psihoaktivne supstance, saopšteno je iz Uprave policije.

Iz policije su podsjetili da se Sea Dance održava od 26. do 28. avgusta, u uvali plaže Buljarica, u Budvi.

Oni su kazali da će za bezbjednost na festivalu biti nadležan Centar bezbjednosti Budva, kao i ostale organizacione cjeline Uprave policije, čiji će službenici biti dodatno angažovani.

“Prije, tokom i nakon svake večeri festivala biće pojačane, kako preventivne, tako i represivne aktivnosti policijskih službenika, sve u cilju stvaranja neophodnih preduslova za bezbjednost posjetilaca, kao i izvođača i učesnika ovog muzičkog festivala”, rekli su iz policije.

Oni su kazali da će policija posebno kontolisati vozače i upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci.

“Svaki vozač, nakon završetka manifestacije, biće kontrolisan na eventualno prisustvo u organizmu, neke od ovih supstanci”, dodaje se u saopštenju.

Policija je apelovala na posjetioce festivala, da odgovornim ponašanjem, doprinesu svojoj i bezbjednosti svojih prijatelja i na taj način, doprinesu da Sea Dance protekne u najboljem mogućem redu.

Bonus video: