Nevjenčanu suprugu bacao niz stepenice?

Mišelu Bajramiju određen pritvor do 30 dana zbog sumnje da je počinio krivično djelo - nasilje u porodici ili u porodičnoj zajednici

21766 pregleda 22 komentar(a)
Osumnjičeni prekršio sudsku zabranu prilaska nevjenčanoj supruzi (ilustracija), Foto: Shutterstock.com
Osumnjičeni prekršio sudsku zabranu prilaska nevjenčanoj supruzi (ilustracija), Foto: Shutterstock.com

Mišelu Bajramiju (31), rođenom u Hamburgu u Njemačkoj, s prebivalištem u Bijeloj Gori u Ulcinju, prekjuče je određen pritvor do 30 dana zbog sumnje da je počinio krivično djelo nasilje u porodici ili u porodičnoj zajednici, saznaju "Vijesti".

Na predlog osnovnog državnog tužioca Faruka Resulbegovića, prema istim saznanjima, rješenje o pritvoru donijela je sutkinja Osnovnog suda u Ulcinju Sanja Mirović.

Zbog istog djela, dvadeset dana ranije, Bajramiju je u ulcinjskom sudu za prekršaje izrečena obavezna mjera zaštite od nasilja, koju nije poštovao.

Bajrami je uhapšen u petak 19. avgusta, nakon što je oko 3.15 sati došao ispred porodične kuće svoje nevjenčane supruge Lj.K, koja živi sa dvoje maloljetne djece i lupajući na vrata, prijetio joj "da će je ubiti nožem kad bude izašla u grad ili gdje god da je vidi".

Kako je ispričao sagovornik "Vijesti" iz istrage, on joj je poručio da će sada gore proći nego onda kada je prije 20 dana bacio niz stepenice.

Istog dana, nakon saslušanja, Resulbegović mu je odredio tužilačko zadržavanje u trajanju od 72 sata budući da je postojala osnovana sumnja da je Bajrami počinio djelo koje mu se stavlja na teret i imajući u vidu da postoje okolnosti koje su upućivale na to da osumnječni može ponoviti ili počiniti djelo kojim je prijetio.

Na kraju, kao krajnje otežavajuću okolnost i Resulbegović i Mirović cijenili su to što je Bajrami prekršio mjeru zaštite od nasilja koji mu je izrekao Sud za prekršaje u Ulcinju 2. avgusta ove godine - zabrana približavanja 200 metara od naselja gdje boravi oštećena.

Bajrami je tog dana ranije nevjenčanu suprugu udarao po glavi i tijelu i grubo bacio niz stepenice nanijevši joj lakše tjelesne ozlede.

Bonus video: