Tivat: Krivična prijava protiv dvije osobe zbog ulične prodaje droge

"Osim toga, tivatska policija je podnijela i četiri zahtjeva za pokretanje prekršajnih postupaka zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga, protiv N.V. (24) i B.R. (22) iz Srbije, B.G. (38) iz Bosne i Hercegovine i I.L. (20) iz Tivta. Kod ovih lica su pronađene manje količine opojne droge marihuana"

4958 pregleda 5 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Policija u Tivtu podnijela je krivične prijave protiv R.M. (56) iz tog grada kod kojeg je pronađeno 16 grama opojne droge kokain, kao i protiv V.Š. (50) iz Bosne i Hercegovine, sa boravkom u Tivtu kod kojeg je pronađeno 15 grama opojne droge marihuana.

Kako se navodi u saopštenju Uprave policije "oni se sumnjiče za krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i lišeni su slobode".

"Osim toga, tivatska policija je podnijela i četiri zahtjeva za pokretanje prekršajnih postupaka zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga, protiv N.V. (24) i B.R. (22) iz Srbije, B.G. (38) iz Bosne i Hercegovine i I.L. (20) iz Tivta. Kod ovih lica su pronađene manje količine opojne droge marihuana", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: