Uhapšen Ulcinjanin (18) osumnjičen za pokušaj ubistva

Tokom uviđaja izuzeti su tragovi sa lica mjesta i saslušano više građana

14052 pregleda 8 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Osamnaestogodišnji H.L. iz Ulcinja uhapšen je zbog sumnje da je sinoć, sat iza ponoći, pokušao da ubije dvije godine starijeg sugrađanina A.R.

Prema saznanjima Vijesti iz Uprave policije, osamnastogodišnjak je, nakon kraće svađe, u naselju Donji Štoj, pucao u pravcu automobila u kom je bio A.R.

Policija je o događaju obavijestila Više državno tužilaštvo u Podgorici, tokom uviđaja izuzeti su tragovi sa lica mjesta i saslušano više građana.

Tužilac je naložio da se protiv osamnaestogodišnjaka podnese krivična prijava zbog ubistva u pokušaju.

"Ulcinjskoj policiji je 30. avgusta u 01.13 časova prijavljeno da je u naselju Donji Štoj, ispred jedne porodične kuće došlo do upotrebe vatrenog oružja od strane jednog lica ka oštećenom A.R. (20)", saopšteno je iz Uprave policije.

Policija je izašla na lice mjesta, gdje su zatekli četiri osobe koje su dovedene u službene prostorije radi prikupljanja obavještenja u svojstvu građanina.

"Sprovodeći aktivnosti iz svoje nadležnosti ulcinjska policija je došla do sumnje da je H.L. (18) sa još jednim licem, došao do kuće koju koristi A.R. i ispalio dva hica u pravcu oštećenog, odnosno njegovog vozila, kojom prilikom A.R. nije zadobio povrede, a nakon čega je uspio da pobjegne i da o svemu obavijesti brata koji je pozvao policiju", navodi se u saopštenju.

Bonus video: