Krivična prijava protiv Beranca zbog ilegalnog držanja oružja, njegov sugrađanin uhapšen, jer je omalovažavao policiju

Zbog izvršenog prekršaja iz člana 11 Zakona o javnom redu i miru u Beranama je lišen slobode I.S. (25) iz Berana. On je, prilikom sprovođenja policijske kontrole prema licu M.K. omalovažavao službenike Uprave policije"

6799 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Uprava policije
Ilustracija, Foto: Uprava policije

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti "Sjever" podnijeli su krivičnu prijavu protiv jedne osobe iz Berana zbog ilegalnog držanja oružja , dok su još jednu osobu uhapsili, jer je omalovažavala policiju, saopšteno je iz Uprave policije.

"Policija je prilikom kontrole M.K. (25) iz Berana pronašla i oduzela pištolj marke VZOR50 kalibra 7,65mm u kojem se nalazilo osam komada municije", navodi se u saopštenju.

Kako dodaju o događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Beranama koji je naložio da se protiv M.K. podnese krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držnje oružja i eksplozivnih materija.

"Zbog izvršenog prekršaja iz člana 11 Zakona o javnom redu i miru u Beranama je lišen slobode I.S. (25) iz Berana. On je, prilikom sprovođenja policijske kontrole prema licu M.K. omalovažavao službenike Uprave policije", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: