Saobraćajna nezgoda u Bijelom Polju: Četiri mladića lakše povrijeđena

Uviđaj na licu mjesta obavio je dežurni tužilac Danilo Mrdak, uz vještaka saobraćajne struke Milenka Čabarkapu i ovlašćene službenike Centra bezbjednosti Bijelo Polje

17152 pregleda 12 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 11.09.2022. 13:16h

Vozač vozila "Tuareg" Nikola Rakonjac (24) i njegovi saputnici Boris Delić (24) i Milan Sekulić (20) kao i vozač "Pasata" Dejan Madžgalj (21) lakše su povrijeđeni u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila sinoć, sat i po iza ponoći, u blizini benzinske pumpe "Lukoil" u Bijelom Polju

"U 01.45. minuta u bjelopoljsku Bolnicu je primljeno više lica sa povredama. Nakon dijagostike utvrđeno je da N.R, D.M, M.S. i B.D. imaju lakše tjelesne povrede", saopšteno je "Vijestima" iz bolnice u Bijelom Polju.

"Do nezgode je došlo u ulici Svetog Petra Cetinjskog u blizini Upravne zgrade granične policije u naselju Pruška, kada je vozač "Pasata" D.M. , krećući se iz pravca Nedakusa prema Bijelom Polju, iz za sada neutvrđenih razloga, prešao na suprotnu kolovoznu traku, kojom je iz suprotnog pravca naišlo vozilo "Tuareg" , kojim je upravljao N.R., svi iz Bijelog Polja", rečeno je "Vijestima" iz Osnovnog državnog tužilaštva (ODT) u Bijelom Polju.

Uviđaj na licu mjesta obavio je dežurni tužilac Danilo Mrdak, uz vještaka saobraćajne struke Milenka Čabarkapu i ovlašćene službenike Centra bezbjednosti Bijelo Polje.

Napomena: U prvobitnoj verziji teksta pisalo je da je Nikola Rakonjac teže povrijeđen. Zbog nenamjerne greške izvinjavamo se porodici Rakonjca i čitaocima.

Bonus video: