Zvicer uhapšen zbog marihuane

Iz Uprave policije su naveli da su službenici Sektora za borbu protiv kriminala realizovali policijsku akciju u cilju presijecanja kanala krijumčarenja droge preko teritorije Crne Gore

18761 pregleda 5 komentar(a)
Zaplijenjena droga, Foto: Uprava policije
Zaplijenjena droga, Foto: Uprava policije

Policajci su juče zaplijenili veću količinu marihuane i uhapsili Podgoričanina Srđana Zvicera (29) u čijem vozilu je pronađena ta opojna droga.

To je zvanično saopšteno iz Uprave policije.

U tekstu iz te institucije, navodi se da su službenici Sektora za borbu protiv kriminala realizovali policijsku akciju u cilju presijecanja kanala krijumčarenja droge preko teritorije Crne Gore.

”Na putnom pravcu Podgorica - Cetinje, na izlazu iz Podgorice, oko 13.30 časova, zaustavljeno je i kontrolisano putničko motorno vozilo mercedes ML, podgoričkih registarskih oznaka, kojim je upravljao S.Z. (29) iz Podgorice. Pretresom vozila, na zadnjem sjedištu i u prtljažniku vozila, pronađeno je 85 pakovanja opojne droge marihuana, različitih veličina”, piše u policijskom saopštenju.

O pronalsku opojne droge marihuana, stoji u tekstu, obaviješten je tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

”Po čijem je nalogu S. Z. lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo - neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga”, dodaje se u tekstu.

Bonus video: