Budva: Berancu 45 dana zatvora, prijetio pekaru da će ga zaklati

Iz suda saopšteno da je M.V. vlasniku pekare zadao više udaraca po glavi i tijelu

11363 pregleda 21 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Sud za prekršaje u Budvi je u hitnom postupku je Berancu M.V. (34) izrekao kaznu zatvora u trajanju od 45 dana, jer je prethodne večeri unutar pekare "Riječki mlin" u Budvi verbalno napao vlasnika pekare A.G, njegovu ćerku - maloljetnu L.G. i radnicu N.T.

“Okrivljeni je na način što im je upućivao prijetnje i grube uvrede sadržine: 'Imate još tri dana da napustite ovo ovdje, inače ću sve da vas pokoljem, sve ću da vas otjeram odavde, ako ne odete za tri dana, svaki dan ću da dolazim ovdje da vas maltretiram, j….u ti kćerku...', nakon čega je fizički napao oštećenog A.G. i zadao mu više udaraca u predjelu glave i tijela”, saopštio je predsjednik Suda za prekršaje Marko Đukanović.

Državljanin Srbije u zatvoru: Izazvao udes, pa odbio alkotest

U hitnom postupku, sud je srpskom državljaninu S.V. (38) iz Valjeva izrekao kaznu zatvora u trajanju od 16 dana.

“On je sankcionisan jer je prethodne večeri na Bečićkom bulevaru upravljao vozilom i izazvao nezgodu, nakon čega je odbio da se alkotestira. Zbog okolnosti da se radi o strancu, isti je odmah upućen u UIKS na izdržavanje kazne. Po izvršenju kazne, njemu će biti zabranjeno da upravlja vozilima na teritoriji Crne Gore u trajanju od četiri mjeseca”, saopštio je Đukanović.

Bonus video: