Zapaljeno vozilo direktorice kotorskog Komunalnog preduzeća

To, prema saznanjima "Vijesti", nije prvi napad na imovinu Đurišić, jer su joj prošle godine u junu na autu takođe nepoznate osobe izbušile gume

16833 pregleda 18 komentar(a)
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

Nepoznati počinioci podmetnuli su požar na autu marke "pežo 302" koji je u vlasništvu izvršne direktorice kotorskog Komunalnog preduzeća Miljane Đurišić.

Prema nezvaničnim podacima, auto je zapaljen sinoć u 11.20 ispred zgrade u kome Đurišić živi u naselju u naselju Sveti Vrač.

Policija je obavila uviđaj i u toku su istražne radnje.

To, prema saznanjima "Vijesti", nije prvi napad na imovinu Đurišić, jer su joj prošle godine u junu na autu takođe nepoznate osobe izbušile gume. Đurišić je na čelo tog opštinskog preduzeća došla u aprilu prošle godine.

Samo preduzeće došlo je u žižu javnosti kada su iz manjeg po broju članova od dva postojeća sindikata opštužili direktoricu da ne poštuje prava radnika iz kolektivnog ugovora i da njene odluke negativno utiču i na koletiv i na grad, kao i da zapošljava mimo sistematizacije, da je nekvalifikovana lica postavila na rukovodeće pozicije, pa čak i penzionera, što je iz preduzeća oštro demantovano.

Bonus video: