Sadašnji i bivši radnici Komunalno Kotor dali izjave povodom paljenja vozila Đurišić: "Šokirani smo i povrijeđeni"

"Predsjednik i potpredsjednik Opštine su svojim neprimjerenim i netemeljenim izjavama za koje nemaju ni dokaza, a nije ni njihov posao pokrenuli lavinu koja se obrušila na dio zaposlenik ove firme.."

4025 pregleda 3 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 22.09.2022. 09:00h

Predsjednica Sindikalne organizacije Komunalno Kotor, Snežana Faddy saopštila je danas da im se u jučerašnjem saopštenju potkrala greška.

"Naime, na početku 4. pasusa stoji: "Predsjednik i potpredsjednik Opštine...", a treba da stoji: " Predsjednik Opštine gospodin Vladimir Jokić i potpredsjednik Skupštine Opštine Kotor gospodin Špiro Vulović su svojim neprimjerenim i neutemeljenim izjavama...". Ova naša omaška već je proizvela reakcije ljudi koji nije ni trebalo da budu predmet naše izjave, pa Vas molimo da svojim objavljivanjem naše ispravke i izvinjenja pomognete smanjivanju već naraslih tenzija u ovoj za sve osjetljivoj stvari", istakla je Faddy.

Ona je u jučerašnjem saopštenju navela da je zajedno sa Milanom Popovićem, takođe zaposlenim u tom preduzeću i bivšim zaposlenim Slavkom Nikčevićem u policiji dala izjavu u svojstvu građanina.

U jučerašnjem saopštenju, Faddy je navela da su izjave dali povodom paljenja auto izvršne direktorice preduzeća Miljane Đurišić.

"Svi mi pozvani, mislimo da nije ovo konačni spisak, doživljavamo ovaj čin kao još jedan vidi pritiska Đurišić, a lično se osjećamo šokirano, zgranuti i nadasve povrijeđeni, jer nemamo odgovor na pitanje kakve veze zaposleni ove firme imaju sa paljenjem njenog privatnog auta", navela je juče Faddy.

dopis Faddy
foto: Screenshot

Dodaje da osuđuju paljenje vozila Đurišić, ali i da je "linč prema dijelu zaposlenih počeo juče na zvaničnoj Fejsbuk stranici Opštine Kotor".

"Predsjednik i potpredsjednik Opštine su svojim neprimjerenim i netemeljenim izjavama za koje nemaju ni dokaza, a nije ni njihov posao pokrenuli lavinu koja se obrušila na dio zaposlenik ove firme..", navela je u jučerašnjem saopštenju Faddy.

Bonus video: