Lažnim pištoljem mu prijetio da ga iz Bijelog Polja prebaci do Žabljaka

Na putu ka Žabljaku maloljetnom L.G. (17) sa Kosova je pozlilo, zbog čega je tražio od T.P. da zaustavi vozilo, što je on iskoristio da se udalji pozove policiju

25903 pregleda 4 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Maloljetni L.G. (17) sa Kosova uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično djelo prinuda.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, policiji je na Žabljaku sinoć oko 23.30 časova prijavio T.P. da ga je nepoznato lice uz prijetnju vatrenim oružjem primoralo da ga iz mjesta Ravna Rijeka u opštini Bijelo Polje preveze do Žabljaka.

"Naime, T.P. se, kako je naveo, kretao magistralnim putem iz pravca Berana u pravcu sela Babajići u opštini Bijelo Polje, te ga je u mjestu Ravna Rijeka zaustavilo jedno njemu nepoznato lice koje ga je na stranom jeziku pitalo da ga preveze do Žabljaka. Međutim, kada mu je oštećeni saopštio da ne ide u tom pravcu, nepoznato lice je ušlo u vozilo i uz prijetnju pištoljem ga primoralo da vozilo usmjeri u pravcu Žabljaka. Na putu ka Žabljaku ovom licu je pozlilo, zbog čega je oštećenom naredio da zaustavi vozilo, a koju priliku je T.P. iskoristio da se udalji i pozove policiju", saopšteno je iz policije.

Dodaje se da je prilikom hapšenja L.G. kod sebe imao igračku pištolj, kao i mobilni telefon koji je ukrao iz vozila T.P.

"Protiv L.G. je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo prinuda", dodaje se u saopštenju.

Bonus video: