Dvanaestoro povrijeđenih u dva udesa, šestoro zadobilo teže povrede

Povrijeđeni su odmah transportovani u bjelopoljsku Opštu bolicu, gdje je u toku njihovo zbrinjavanje, potrđeno je "Vijestima" iz te zdravstvene ustanove

68158 pregleda 13 komentar(a)
Foto: Jadranka Ćetković
Foto: Jadranka Ćetković

Više osoba je povrijeđeno u dvije saobraćajne nezgode, u mjestima Kovren i Zaton.

Prema saznanjima "Vijesti", u nezgodi u Kovrenu, u 17.40 časova, učestovalo je dvoje vozila. Pedeset minuta kasnije, u nezgodi u Zatonu, prema prvim saznanjima "Vijesti", učestvoalo je pet vozila.

Povrijeđeni su odmah transportovani u bjelopoljsku Opštu bolicu, gdje je u toku njihovo zbrinjavanje, potrđeno je "Vijestima" iz te zdravstvene ustanove.

udes BP
foto: Jadranka Ćetković

Od 12 povrijeđenih u oba udesa, šestoro je zadobilo teže povrede, saznaju "Vijesti" iz bolnice.

Do nezgode na magistralnom putu u Zatonu je došlo kada je vozač auta marke “Mercedes” Ivan Gačević krećući iz pravca Bijelog Polja prema Beranama, udario u pet automobila koji su se kretali iz suprotnog pravca.

“Vijesti” iz Tužilaštva saznaju da je Gačević iz za sada neutvrđenih razloga izgubio upravljivost nad vozilom, prešao na suprotnu kolovoznu traku i udario u vozila koja su se kretala iz pravca Berana prema Bijelom Polju.

“U vozilo “Iveko” kamioninet kojim je upravljao A.K, “ Tojota” Hiluks kojim je upravljao D.P., “Dacija logan”, vozača M.Ć. u čijem vozilu se kao saputnik nalazio S.Ć, te vozilo “Polo” za čijim volanom je sjedio M.V. U tom vozilu su se nalazile još tri osobe”, saopšteno je Vijestima iz Tužilaštva.

Teške tjelesne povrede pored vozača “Mercedesa” Gačevića (33), zadobili su Ljeposava (85), Stojan (80) i Marko Čabarkapa (50), Srđan Obradović (31) i Srđan Filipović (25).

Lakše su povrijeđeni: Mirko Veličković (47), Mladen Nišavić (29), Milan Ćorić, S.Ć (18), Jovan Perović (20) i Nikola Đurđević (24).

Uviđaj na licu mjesta je obavio dežurni tužilac Danilo Mrdak, uz ovlašćene službenike Centra bezbjednosti i vještaka saobraćajne struke Stojana Zekovića.

Bonus video: