Kolašin: Uhapšene dvije osobe, presretali ljude i nanosili im povrede?

Tri prethodno navedena događaja su, kako su naveli, policiji prijavljena u vremenskom periodu od oko 18.50 do 19.15 časova

18904 pregleda 7 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Policija u Kolašinu uhapsila je F.R. (20) i N.B. (20) zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nasilničko ponašanje.

Iz Uprave policije je saopšteno da je u prostorije kolašinske policije juče došao V.Č. (54) iz Kolašina sa vidnim povredama i podnio prijavu protiv dvije nepoznate osobe koje su ga, dok se kretao svojim vozilo presrele i zadale mu više udaraca po glavi i tijelu.

"Nedugo zatim, iz Službe Hitne medicinske pomoći policija je obaviještena da je sa povredama iz nasilja pristupio T.Đ. (18) iz Kolašina. On je u prijavi naveo da su ga F.R. i N.B., dok se kretao kao pješak, presreli i zadali mu više udaraca po glavi i tijelu", navodi se u saopštenju.

Potom je policija telefonski obavještena od strane M.K. iz Bijelog Polja da su ga dvije osobe presrele na magistralnom putu dok se kretao vozilom, upućivala mu prijetnje i zahtijevale od njega da im preda novac.

Tri prethodno navedena događaja su, kako su naveli, policiji prijavljena u vremenskom periodu od oko 18.50 do 19.15 časova.

"U koordinaciji sa službenicima policije Odjeljenja bezbjednosti Podgorica, osumnjičeni su locirani u Podgorici, a potom privedeni u službene prostorije kolašinske policije. Po nalogu državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kolašinu F.R. i N.B. su lišeni slobode zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nasilničko ponašanje", saopšteno je iz Uprave policije.

Bonus video: