Mandić: Naš aktivista napadnut u Zagoriču, dokaz nervoze DPS-a

"Prijavljeni A.V. negirao je navode prijave. O događaju je obaviješten tužilac. U toj istrazi izuzeti su snimci nadzornih kamera", kazao je sagovornik iz Uprave policije

7722 pregleda 4 komentar(a)
Mandić, Foto: Boris Pejović
Mandić, Foto: Boris Pejović

Podgoričkoj policiji prije tri dana prijavljeno je da je u naselju Zagorič, u dvorištu porodične kuće, napadnut aktivista Demokratskog fronta N.M.

Iz Uprave policije "Vijestima" je rečeno da je N.M. u Centar bezbjednosti Podgorica došao u pratnji oca V. M. i prijavio da je A.V. fizički nasrnuo na njega - zbog dijeljenja promotivnog materijala Demokratskog fronta.

"Prijavljeni A.V. negirao je navode prijave. O događaju je obaviješten tužilac. U toj istrazi izuzeti su snimci nadzornih kamera", kazao je sagovornik iz Uprave policije.

Jedan od lidera DF-a, Andija Mandić, rekao je da je napad na njihovog aktivistu "pokazatelj da će Demokratska partija socijalista biti ubjedljivo poražena u Podgorici".

"Predsjednik Nove srpske demokratije Andrija Mandić primio je danas N.M, mladog aktivistu Demokratskog fronta u Zagoriču, kojeg je mučki i kukavički napao nasilnik iz Demokratske partije socijalista, i njegovog oca V. Mandić je kazao da N, kao mladić koji želi da mijenja Crnu Goru, može biti samo na ponos ove zemlje i svojih roditelja... Nasrtaj na njega od strane siledžija iz DPS-a samo pokazuje koliko je ta politička organizacija nervozna i zaplašena jer zna da će biti ubjedljivo poražena na izborima u Podgorici", rekao je Mandić.

Bonus video: