Milošević: Nikada nijesam izjavio da je SPO ili UP dala saglasnonst za formiranje komisije

"U više navrata sam izjavio, da sam prilikom promjene određenog broja članova Komisije, imao komunikaciju sa visokopozicioniranim članom SPO, o čemu postoji prepiska na signal aplikaciji, na mom mobilnom telefonu koji je dat nadležnom tužilaštvu"

15219 pregleda 15 komentar(a)
Milošević, Foto: Boris Pejović
Milošević, Foto: Boris Pejović

Biši direktor Uprave prihoda i carina (UPC) Rade Milošević kazao je da nikada nije izjavio da je Specijalno policijsko odjeljenje (SPO) ili Uprava policije (UP) dala saglasnonst za formiranje Komisije za uništavanje cigareta.

Milošević se oglasio nakon reagovanja Uprave policije u kojem je, između ostalog, navede da "Specijalno policijsko odjeljenje kao i bilo koji organizacioni sastav ili pojedinac u Upravi policije, nije nadležno za formiranje Komisije za uništenje oduzetih cigareta, niti je dužno da o tome bude upoznato".

"U više navrata sam izjavio, da sam prilikom promjene određenog broja članova Komisije, imao komunikaciju sa visokopozicioniranim članom SPO, o čemu postoji prepiska na signal aplikaciji, na mom mobilnom telefonu koji je dat nadležnom tužilaštvu. Lako je utvrditi da li je bilo komunikacije ili ne", naveo je Milošević.

Bonus video: