UP: Predstavnik BS za Plav prijavio da ga je osoba udarila u lice, do fizičkog napada došlo i po poništenju listića

"Policija će protiv R.K. podnijeti zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog prekršaja iz člana 10 Zakona o javnom redu i miru"

11378 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Predstavnik Bošnjačke stranke (BS) za Plav Z.M. prijavio ga je da ga je R.K. udario pesnicom u lice u trenutku kada je R.K. glasao na biračkom mjestu Vojno Selo, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

U saopštenju se dodaje da je nakon toga, po poništenju biračkog listića, R.K. poslije verbalne rasprave ponovo fizički napao Z.M.

"Policiji je u Plavu Z.M., predstavnik Bošnjačke stranke za Plav, prijavio da ga je R.K. fizički napao u momentu kada je R.K. glasao na biračkom mjestu Vojno Selo, na način što mu je zadao udarac stisnutom pesnicom u predjelu lica. Nakon toga, po poništenju glasačkog listića od strane glasačke komisije, na pomenutom biračkom mjestu, R.K. je poslije verbalne rasprave ponovo fizički napao oštećenog Z.M.", ističe se u saopštenju UP.

Navodi se da je sa događajem upoznat državni tužilac koji se nakon pripkupljenih obavještenja izjasnio da nema elemenata krivičnog djela.

"Policija će protiv R.K. podnijeti zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog prekršaja iz člana 10 Zakona o javnom redu i miru", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: