Uhapšeni "kavčani" na saslušanju u SDT-u

Pripadnici kavačkog klana Milutin Knežević, Miloš Jovanović, Milutin Čotar i Dejan Rutović uhapšeni su juče u Kotoru zbog sumnje da su se sa šefovima tog klana Radojem Zvicerom i Milanom Vujotićem dogovarali o ubistvu škaljarca Jovana Jovanovića

28854 pregleda 2 komentar(a)
Privođenje jednog od uhapšenih na saslušanje, Foto: Luka Zeković
Privođenje jednog od uhapšenih na saslušanje, Foto: Luka Zeković

U Specijalnom državnom tužilaštvu počela su saslušanja juče uhapšenih pripadnika kavačkog kriminalnog klana, kojima se na teret stavlja da su po nalogu Radoja Zvicera i Milana Vujotića, pripremali likvidaciju Kotoranina Jovana Jovanovića.

Pripadnici kavačkog klana Milutin Knežević, Miloš Jovanović, Milutin Čotar i Dejan Rutović uhapšeni su juče u Kotoru zbog sumnje da su se sa šefovima tog klana Radojem Zvicerom i Milanom Vujotićem dogovarali o ubistvu škaljarca Jovana Jovanovića.

Privođenje jednog od uhapšenih u SDT
Privođenje jednog od uhapšenih u SDTfoto: Luka Zeković

Lisice na ruke stavili su im pripadnici Odsjeka za borbu protiv kriminala - Sektora za suzbijanje teških krivčnih djela, po nalogu specijalnog tužioca Miroslava Turkovića.

Povezani članci

25. Oktobar 2022.

Zvicer i Vujotić navodili na ubistvo?

Iz SDT-a juče je saopšteno da su krivičnu prijavu podnijeli i protiv Igora Božovića i Vladimira Vučkovića koji su zbog drugih krivičnih djela u Istražnom zatvoru u Spužu, a najavili su i dopunu krivične prijave protvi Zvicera, Vujotića i Srđe Juriševića koji su u bjekstvu.

Iz policije je zvanično saopšteno da je devet pripadnika organizovane kriminalne grupe osumnjičeno za planiranje teškog krivičnog djela, da su četiri osobe uhapšene, a da je oduzeto 14 komada vatrenog oružja i 30.000 eura

Bonus video: