Policija ispituje sve okolnosti sa video snimka u vezi sa postupanjem policajaca prema Damiru Kojaševiću

Fudbaler Damir Kojašević je saopštio da su ga nekoliko policajaca u petak, poslije zaustavljanja njegovog automobila u podgoričkom naselju Konik, "napali, udarili nekoliko puta i matretirali" i najavio da će ih tužiti

34440 pregleda 21 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Uprava policije
Ilustracija, Foto: Uprava policije

U toku ispitivanje svih okolnosti događaja sa video zapisa u vezi postupanja policijskih službenika prema Damiru Kojaševiću, saopšteno je danas iz Uprave policije.

Kako se navodi, shodno tome preduzeće se aktivnosti i koje se odnose na utvrđivanje odgovornosti policijskih službenika i privremenog udaljenja sa rada.

"Odjeljenje za unutrašnju kontrolu policije će biti upoznato sa navedenim sadržajem i pomenutim aktivnostima policije radi preduzumanja mjera i radnji iz svoje nadležnosti", kaže se u saopštenju.

Navodi se da će o svim preduzetim mjerama i radnjama policije povodom ovog događaja javnost biti blagovremeno obaviještena.

Fudbaler Damir Kojašević je saopštio da su ga nekoliko policajaca u petak, poslije zaustavljanja njegovog automobila u podgoričkom naselju Konik, "napali, udarili nekoliko puta i matretirali" i najavio da će ih tužiti.

Bonus video: