Đeljošaj dao izjavu u policiji, bio priveden zbog navodnog vrijeđanja policajaca

Prema saznanjima "Vijesti", incident se dogodio nakon što je policija u saobraćaju kontrolisala luksuzni četvorotočkaš za čijim upravljačem je bio Đeljošajev prijatelj, a u kom su bili i članovi porodice predsjednika Opštine Tuzi

75700 pregleda 129 komentar(a)
Đeljošaj, Foto: Boris Pejović
Đeljošaj, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 04.11.2022. 22:34h

Nakon što je policajcima dao izjavu, predsjednik Albanske alternative i Opštine Tuzi napustio je prostorije Odjeljenja bezbjednosti Podgorica u koje je oko 12.10 časova priveden.

Đeljošaj je u podgoričku policiju priveden nakon incidenta u glavnom gradu, tokom kog je, navodno, vrijeđao pripadnike Uprave policije.

Prema saznanjima "Vijesti", incident se dogodio nakon što je policija u saobraćaju kontrolisala luksuzni četvorotočkaš za čijim upravljačem je bio Đeljošajev prijatelj, a u kom su bili i članovi porodice predsjednika Opštine Tuzi.

Izvori "Vijesti" navode da se Đeljošaj sa policajcima posvađao nakon što je saobraćajna patrola, zbog zatamnjenih stakala, na vanredni tehnički pregled poslala taj automobil.

Iz Uprave policije nijesu htjeli da komentarišu taj slučaj, već su kazali da su u toku policijske mjere i radnje, nakon kojih će se oglasiti saopštenjem.

Rukovodilac Osnovnog državnog tužilaštva u Podgorici Duško Milanović saopštio je da je protiv Đeljošaja formiran predmet zbog krivičnog djela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Bonus video: