Herceg Novi: Prekršajne prijave protiv četiri osobe, dvije zadobile lakše povrede

Policija je protiv I.G. (17), M.K. (17), A.B. (17) i K.Z. (18) podnijela prekršajne prijave zbog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru

21954 pregleda 1 komentar(a)
Herceg Novi (Ilustracija), Foto: Shutterstock
Herceg Novi (Ilustracija), Foto: Shutterstock

Policija u Herceg Novom podnijela je prekršajne prijave protiv četiri osobe zbog narušavanja javnog reda i mira u blizini i u dvorištu SMŠ "Ivan Goran Kovačić".

Kako se navodi u saopštenju Uprave policije, 10. novembra u blizini i u dvorištu SMŠ "Ivan Goran Kovačić" u Herceg Novom došlo je do narušavanja javnog reda i mira od strane I.G. (17), M.K. (17), A.B. (17) i K.Z. (18).

"Do verbalnog, a onda i fizičkog sukoba, prvobitno je došlo između I.G. i K.Z. U drugom navratu verbalno, a onda i fizički, sukobili su se K.Z. i M.K. u koji se sukob uključila i A.B., te se konflikt između ovih lica ponovio još jednom nakon kraćeg vremenskog perioda. I.G. i K.Z. su zadobili lakše tjelesne povrede", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Dodaje se da su prikupljena obavještenja i o svemu obaviješten nadležni tužilac, koji se izjasnio da u njihovim radnjama nema elemenata krivičnog djela koje se goni po službenoj dužnosti.

"Policija je protiv I.G., M.K., A.B. i K.Z. podnijela prekršajnu prijavu zbog prekršaja iz člana 10 i člana 7 Zakona o javnom redu i miru", zaključuje se u saopštenju Uprave policije.

Bonus video: