U Baru rasvijetljeno pet krađa i pronađena municija, krivične prijave protiv tri osobe

"Sumnja se da je jedno maloljetno lice (15), 22. novembra oko 15.00 časova, koristeći nepažnju oštećenih lica, ušlo u unutrašnjost magacinskog prostora pomenutog butika i iz ženskih torbi vlasništvo oštećenih zaposlenih, otuđilo veću količinu novca", navodi se u saopštenju

1775 pregleda 0 komentar(a)
Bar (Ilustracija), Foto: Shutterstock
Bar (Ilustracija), Foto: Shutterstock

Barska policija je izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koristi H.H. (37) i tom prilikom pronađena je municija, kao i manja količina opojne droge kokain i vaga za precizno mjerenje, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Po nalogu postupajućeg tužioca protiv H.H. je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, dok je policija protiv ovog lica podnijela i zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog prekršaja iz čl. 52 Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga.

Takođe, pripadnici barske policije rasvijetlili su četiri krivična djela krađa koja su izvršena na štetu četiri zaposlene osobe u jednom maloprodajnom objektu u Baru.

"Sumnja se da je jedno maloljetno lice (15), 22. novembra oko 15.00 časova, koristeći nepažnju oštećenih lica, ušlo u unutrašnjost magacinskog prostora pomenutog butika i iz ženskih torbi vlasništvo oštećenih zaposlenih, otuđilo veću količinu novca", navodi se u saopštenju.

Za još jedno krivično djelo krađa izvršeno u Baru sumnjiči se V.K. (37) koji je, kako se sumnja, 21. novembra oko 08.00 časova u naselju Bjeliši, ušao u dvorište oštećenog lica i iz garaže otuđio biciklo.

Protiv te dvije osobe podnijete su krivične prijave u redovnom postupku.

Bonus video: