Odloženo suđenje za pljačku Prve banke, Ceković još uvijek na bolovanju zbog saobraćajke

Prema optužnici, dvojica maskiranih muškaraca, 13. marta 2012. godine, oko 9.20 minuta naoružani su ušli u banku. Jedan je uz prijetnju pištoljem primorao dvojicu zaposlenih da legnu na pod, a drugi radnicu da mu iz sefa preda novac. Tokom pljačke su pucali uvis, a potom pobjegli sa 161.036 eura

3880 pregleda 1 komentar(a)

Suđenje optuženima za pljačku Prve banke u Beranama, u bjelopoljskom Višem sudu, odloženo je danas zbog nedolaska optuženog Miloša Cekovića (32) koji pored Gorana Milašinovića (39) odgovara za krivično djelo razbojništvo.

Za isto djelo odgovaraju Milan Brkić (18) i Filip Marjanović (19) iz Beograda, ali se njima sudi u odsustvu, zbog bjekstva.

Sudija Ivan Adamović je kazao da je ročište odloženo nakon što je sud obaviješten da se Ceković, koji je ranije imao saobraćajnu nezgodu, još uvijek nije opravio, za šta je dostavljena medicinska dokumentacija.

Prema optužnici, dvojica maskiranih muškaraca, 13. marta 2012. godine, oko 9.20 minuta naoružani su ušli u banku. Jedan je uz prijetnju pištoljem primorao dvojicu zaposlenih da legnu na pod, a drugi radnicu da mu iz sefa preda novac. Tokom pljačke su pucali uvis, a potom pobjegli sa 161.036 eura.

"Ušli su Brkić i Marjanović sa fantomkom i maramom preko glave u prostorije banke i naredili svima da legnu na pod. Onda uz prijetnju pištoljem naredili da se otvori trezor i odnijeli 161.036 eura. Nakon toga su ih čekali Milašinović i Ceković i u dva auta se izgubili u nepoznatom pravcu. Djelo su htjeli da izvrše, po prethodnom dogovoru", navodi se u optužnici.

Bonus video: