Vučinić: Bomba bačena na porodičnu kuću Spasojevića najbolje svjedoči o bezbjednosnoj situaciji u zemlji

"Ličnosti koje aktivno učestvuju u suzbijanju svih oblika kriminala moraju biti pod boljom zaštitom bezbjednosnih službi"

15907 pregleda 2 komentar(a)
Spasojević i Vučinić, Foto: Radnička partija
Spasojević i Vučinić, Foto: Radnička partija

Predsjednik i poslanik Radničke partije Maksim Vučinić da bomba bačena na porodičnu kuću načelnika Istražnog zatvora Predraga Spasojevića "najbolje svjedoči o bezbjednosnoj situaciji u zemlji" i da predstavlja alarm za sve institucije sistema, posebno za bezbjednosne službe.

"Nažalost u Crnoj Gori su i dalje borci protiv kriminala legitimna meta kriminalaca. Podrška za hrabrog borca protiv kriminala, čovjeka koji ima značajne rezultate kao načelnik Istražnog zatvora. Nadamo se da će nadležni organi do kraja ispitati slučaj i da će počinioci biti adekvatno kažnjeni za počinjeno krivično djelo. Apelujemo i na predstavnike diplomatskog kora da se zainteresuju bezbjednosnu situaciju u Crnoj Gori", naveo je Vučinić.

Dodao je i da Crnu Goru tek čeka istinska borba protiv organizovanog kriminala i korupcije.

"Ličnosti koje aktivno učestvuju u suzbijanju svih oblika kriminala moraju biti pod boljom zaštitom bezbjednosnih službi. Ovoga puta prema nezvaničnim informacijama na svu sreću niko nije povrijeđen. Ovaj događaj neka nadležnim institucijama služi kao opomena da aktivnije moramo raditi na zaštiti svih građana Crne Gore, posebno onih koji su često meta zbog profesionalnog puta kojim su odlučili da se bave", naveo je Vučinić

.

Bonus video: