Vešović: Napad na Spasojevića je napad na institucije i građane

Država mora pokazati da je sposobna da zaštiti svoje službenike, ali i sve građane Crne Gore. Uvijek ćemo dati podršku onima koji su na prvoj liniji borbe protiv kriminala, što Spasojević definitvno i jeste, pa je zbog takve borbe i načina rada i postao meta, saopštio je funkcioner Prave Crne Gore

2079 pregleda 2 komentar(a)
Stefan Vešović, Foto: Prava Crna Gora
Stefan Vešović, Foto: Prava Crna Gora

Kukavičkim činom pokušavaju da zastraše borce protiv kriminala i časne ljude, kakav gospodin Spasojević jeste. Ali meta su postali svi oni koji rade pošteno i ovo nije napad na individuu, ovo je napad na institucije sistema, ali i na sve građane, kazao je funkcioner Prave Crne Gore, Stefan Vešović.

To je kazao povodom sinjoćnjeg incidenta, u kojem je ručna bomba aktivirana u kod ograde kuće načelnika Istražnog zatvora, Predraga Spasojevića.

Vešović zato institucije poziva, "na brzu reakciju i još brže privođenje pravdi počinioca ovakvih nedjela. Država mora pokazati da je sposobna da zaštiti svoje službenike, ali i sve građane Crne Gore. Država uvijek mora biti jača od mafije".

"Država mora pokazati da je sposobna da zaštiti svoje službenike, ali i sve građane Crne Gore. Država uvijek mora biti jača od mafije", navodi se u saopštenju.

Vešović dodaje da se, "Crna Gora dvije godine bori da se otrgne od naslijeđa DPS -a. Naslijeđa kriminala, korupcije i isprepletanosti državnih službenika sa kriminalcima".

Kako kaže, "ova praksa, koja je bila dio svakodnevice sistema koji je uspostavio DPS, pod hitno mora biti zaustavljena".

Naglašava da će uvijek dati podršku onima koji su na prvoj liniji borbe protiv kriminala, što kako kaže Predrag Spasojević definitvno i jeste. Vešović dodaje da je upravo zbog takve borbe i načina rada i postao meta.

"Pozivamo na brzu i odlučnu reakciju, kako bi dali podršku onima koji se svojski trude i bore da od Crne Gore naprave bolju državu", zaključio je Vešović..

Bonus video: