Radnička partija: UP nije bila dovoljna prva bomba ispred kuće Spasojevića da ozbiljnije reaguje i zaštiti ga

"Krajnje je vrijeme da policija preduzme ozbiljne korake u obračunu sa vinovnicima i prije svega radi na intenzivnijoj zaštiti onih lica koja su meta zbog posla kojim su odabrali da se bave", poručili su iz te partije

6112 pregleda 3 komentar(a)
Foto: Radnička partija
Foto: Radnička partija

Izgleda da Upravi policije nije bila dovoljna prva opomena kad je prethodne sedmice bomba eksplodirala u krošnji drveta ispred kuće Predraga Spasojevića, da ozbiljnije reaguje i zaštiti fizičkim obezbjeđenjem načelnika Istražnog zatvora i njegovu porodicu.

To su saopštili iz Radničke partije, dodajući da je Crna Gora već odavno "poligon za obračune kriminalnih organizacija".

"Krajnje je vrijeme da policija preduzme ozbiljne korake u obračunu sa vinovnicima i prije svega radi na intenzivnijoj zaštiti onih lica koja su meta zbog posla kojim su odabrali da se bave", poručili su iz te partije.

Podsjetili su da su iz Uprave za izvršavanje krivičnih sankcija optužili kriminalne organizacije da na ovaj način pokušavaju da spriječe da se zavede red u zatvoru.

"Podrška za načelnika Spasojevića da uspije u svojoj namjeri, a apel za Upravu policije da rasvijetli ovaj slučaj, kako bi počinioci bili kažnjeni za krivično djelo u kojem na svu sreću niko nije povrijeđen. Krenimo u odlučniju borbu protiv organizovanog kriminala, za miran i bezbjedan život svih građana Crne Gore", navodi se u njihovom saopštenju.

Bonus video: