Spasojević: Razgovor sa vrhovnom tužiteljkom daje nadu da je tužilaštvo krenulo da radi

"Nadam se da će istraga dati pozitivne rezultate", kazao je Spasojević, koji je juče spočitao policiji i tužilaštvu da mu se bombaški napadi ponavljalju zbog njihovog nerada

16958 pregleda 10 komentar(a)
Spasojević, Foto: Boris Pejović
Spasojević, Foto: Boris Pejović

Vršiteljka dužnosti vrhovne državne tužiteljke Maja Jovanović sastala se danas sa načelnikom Istražnog zatvora Predragom Spasojevićem, koji je u proteklih nekoliko dana dva puta bio na meti bombaških napada.

Nakon sastanka, Spasojević je za Vijesti rekao da mu razgovor sa VDT Jovanović daje nadu da je tužilaštvo krenulo da radi.

"Vjerovatno po njenom nalogu i nadam se da će istraga dati pozitivne rezultate", kazao je Spasojević. On je juče spočitao Upravi policije i tužilaštvu da mu se bombaški napadi ponavljalju zbog njihovog nerada.

Jovanović je, prethodno, tražila od rukovodioca Osnovnog državnog tužilaštva u Podgorici, Duška Milanovića, da hitno preduzme mjere i radnje iz svoje nadležnosti u predmetima koji se odnose na prijetnje koje je Spasojević prijavio i postavljanje eksplozivne naprave u dvorište njegove porodične kuće.

Ona je od Milanovića tražila i da preispita rad postupajućeg i dežurnog državnog tužioca u tom predmetu.

"I da o preduzetim radnjama i utvrđenim činjenicama bude informisana u najkraćem roku".

Bonus video: