Cetinjska URA: Ponašanje Kneževića izaziva prezir svakog dobronamjernog građanina

"Naročito je za osudu izjava Kneževića o nošenju oružja kao i pokušaj obmanjivanja javnosti o navodnom napadu na njega, ako se ima u vidu da se radi o poslaniku crnogorskog parlamenta koji bi svojim ponašanjem trebalo da bude uzor svim građanima"

7233 pregleda 13 komentar(a)
Foto: GP URA
Foto: GP URA

Cetinjski odbor Građanskog pokreta URA Cetinje osudio je napad obezbjeđenja poslanika Demokratskog fronta Milana Kneževića na Ivana Gardaševića.

"Nedolično ponašanje i fizički nasrtaji članova njegovog obezbjeđenja na Gardaševića, naročito u prisustvu starijih članova porodice, za svaku su osudu", saopštila je cetinjska URA.

Kako su rekli, naročito je za osudu izjava Kneževića o nošenju oružja kao i pokušaj obmanjivanja javnosti o navodnom napadu na njega, ako se ima u vidu da se radi o poslaniku crnogorskog parlamenta koji bi svojim ponašanjem trebalo da bude uzor svim građanima.

"Ovakvi primjeri ponašanja izazivaju prezir svakog dobronamjernog građanina. Pozivamo sve naše sugrađane i građane Crne Gore da svi zajedno uložimo napor u izgradnji građanske, tolerantne i pravedne Crne Gore", zaključuje cetinjske URA u saopštenju.

Na snimku jučerašnjeg incidenta ispred Aerodroma Podgorica, u kojem je učestvovao jedan od lidera Demokratskog fronta i predsjednik skupštinskog Odbora za bezbjednost i odbranu Milan Knežević vidi da Kneževićevo obezbjeđenje inicira fizički kontakt sa Ivanom Gardaševićem.

Bonus video: