Nikšićanin osumnjičen da je teško povrijedio maloljetnu osobu

"Policijski službenici su zatekli maloljetno lice starosti 17 godina iz Nikšića, sa povredom u predjelu nosa, koja je od strane dežurnog ljekara kvalifikovana kao teška tjelesna povreda u vidu preloma nosa sa dislokacijom"

9619 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Policija
Ilustracija, Foto: Policija

Nikšićka policija podnijela je krivičnu prijavu protiv N.C. (24) iz tog grada zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška tjelesna povreda na štetu maloljetne osobe.

Kako se navodi u saopštenju Uprave policije nikšićkoj policiji je 3. decembra u 11.25 časova od strane Medicinskog centra Nikšić prijavljeno da je u njihove prostorije pristupilo maloljetno lice u prisustvu roditelja, sa povredama iz nasilja.

"Policijski službenici odmah su nakon prijave upućeni u MC gdje su zatekli maloljetno lice starosti 17 godina iz Nikšića, sa povredom u predjelu nosa, koja je od strane dežurnog ljekara kvalifikovana kao teška tjelesna povreda u vidu preloma nosa sa dislokacijom. U službenim prostorijama Odjeljenja bezbjednosti Nikšić, u prisustvu roditelja oštećenog lica i policijskog inspektora za maloljetničku delikvenciju, obavljen je razgovor sa oštećenim maloljetnim licem kojom prilikom je izjavio da su ga prethodne noći u neposrednoj blizini jednog ugostiteljskog objekta, fizički napalo njemu nepoznato lice, nanoseći mu tom prilikom pomenutu povredu", navode u saopštenju.

Dodaju da je nikšićka policija u saradnji sa nadležnim tužilaštvom preduzela mjere i radnje u cilju utvrđivanja okolnosti događaja, izuzeti su snimci sa video nadzora sa objekata koji se nalaze u blizini, te je obavljen razgovor sa više lica koji su bili svjedoci događaja.

Bonus video: