Katnić: Čađenović kolateralna šteta, bezrezervno mu vjerujem

Katnić je rekao da postoji mogućnost da je Čađenović napravio neki propust u radu, prije svega jer je preopterećen, te da će, ako to bude slučaj, to i dokazati

31921 pregleda 58 komentar(a)
Katnić i Čađenović (arhiva), Foto: Savo Prelević
Katnić i Čađenović (arhiva), Foto: Savo Prelević

Bivši glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić kazao je da ima bezrezervno povjerenje u Sašu Čađenovića, koji je bio njegov saradnik u Specijalnom državnom tužilaštvu. Ocijenio je da je Čađenović kolateralna šteta.

Katnić je naveo za RTCG da vjeruje da nije postao član nikakve kriminalne grupe, niti da je svjesno zloupotrebljavao službeni položaj.

Bivši GST ističe da postoji mogućnost da je Čađenović napravio neki propust u radu, prije svega jer je preopterećen, te da će, ako to bude slučaj, to i dokazati, prenosi portal RTCG-a.

Dodao je i da je druga pretpostavka da je riječ o nečijoj akciji kako bi se isključio iz predmeta za pokušaj terorizma i drugih predmeta organizovanog kriminala, te je Čađenović kolateralna šteta.

Povezani članci

09. Decembar 2022.

Čađenović doveden na saslušanje u SDT

Saša Čađenović uhapšen je jutros po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva (SDT). On je oko 12 sati u pratnji inspektora odveden u zgradu SDT-a na saslušanje.