U Budvi uhapšen državljanin Turske osumnjičen za ubistvo

Sumnjiči se da je 12. aprila ove godine u Istanbulu, zajedno sa saučesnikom, ubio oštećenog S.U, a ranio očevica događaja G.T., nakon čega je pobjegao sa lica mjesta, saopšteno je iz Uprave policije

32753 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Turski državljanin Mesut Guc (37) uhapšen je danas u Budvi po međunarodnoj potjernici NCB Interpola Ankara.

On je, kako je saopšteno iz Uprave policije, osuminjičen za ubistvo sa umišljajem.

"Službenici Odjeljenja bezbjednosti Budva i Sektora za borbu protiv kriminala su danas, u zajedničkoj akciji ciljanog traganja, lišili slobode međunarodno traženo lice M.G. (37) državljanina Republike Turske", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Navode da je za muškarcem M.G. od strane NCB Interpola Ankara prije četiri dana raspisana crvena međunarodna potjernica zbog krivičnog djela ubistvo sa umišljajem, a nakon čega je provjerama utvrđeno da postoje indicije da se on krije na teritoriji Crne Gore.

On se, kako je saopšteno, sumnjiči da je 12. aprila ove godine u Istanbulu, zajedno sa saučesnikom, ubio oštećenog S.U, a ranio očevica događaja G.T., nakon čega je pobjegao sa lica mjesta.

M.G. je, kako navode, priveden sudiji za istragu Višeg suda u Podgorici na dalju nadležnost, koji mu je odredila ekstradicioni pritvor.

Bonus video: