Uhapšena osoba osumnjičena za podmetanje eksplozivne naprave 2016.

"Sumnja se da je D.Š. izvršio pomenuto krivično djelo na način što je 8. septembra 2016. godine oko 3.50 časova zajedno sa još jednim ili više nepoznatih izvršilaca došao u dvorište kuće oštećenog lica gdje je podmetnuo improvizovanu eksplozivnu napravu koja se nije aktivirala"

5687 pregleda 5 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Uprava policije saopštial je da su njeni službenici iz Odjeljenja bezbjednosti Podgorica uhapsili su D.Š (56), koji je osumnjičen da 2016. podmetnuo improvizovanu eksplozivnu napravu.

"Sumnja se da je D.Š. izvršio pomenuto krivično djelo na način što je 8. septembra 2016. godine oko 3.50 časova zajedno sa još jednim ili više nepoznatih izvršilaca došao u dvorište kuće oštećenog lica gdje je podmetnuo improvizovanu eksplozivnu napravu koja se nije aktivirala", kažu iz Uprave policije.

Dodaju da je policija nakon prijavljenog događaja toga dana o istom obavijestila tužioca i po njegovom nalogu i ovlašćenju izvršila uviđaj na licu mjesta.

"Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu priveden postupajućem tužiocu koji mu je donio rješenje o zadržavanju do 72 sata", zaključuju iz UP.

Bonus video: