UP: Tokom praznika se uzdržati od upotrebe protehničkih sredstava i prekomjernog korišćenja alkohola

"Uprava policije će preduzeti sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti i kroz pojačano prisustvo svojih službenika, prije, tokom i nakon praznika, nastojati da obezbijedi stabilan javni red i mir..."

4337 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Boris Pejović
Foto: Boris Pejović

Uprava policije saopštila je da u svijetlu predstojećih novogodišnjih i božićnih praznika apeluje na građane da se tokom prazničnih dana i pratećih proslava, uzdrže od upotrebe bilo kakvih eksplozivnih i protehničkih sredstava i prekomjernog korišćenja alkohola.

Kako su naveli posebno da izbjegavaju upravljanje vozilom ako su prethodno konzumirali alkohol, ali i da se uzdrže od svih drugih oblika ponašanja kojima bi mogli da ugroze svoju, bezbjednost svojih porodica, prijatelja ili drugih lica.

"Uprava policije će preduzeti sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti i kroz pojačano prisustvo svojih službenika, prije, tokom i nakon praznika, nastojati da obezbijedi stabilan javni red i mir, nesmetano i bezbjedno odvijanje drumskog saobraćaja, sprečavanje vršenja krivičnih djela, kao i ličnu i imovinsku sigurnost svih građana i turista u Crnoj Gori", piše u sapštenju.

Uprava policije na kraju koristi priliku, da svim građanima Crne Gore čestita nastupajuću 2023. godinu, uz želje da praznike provedu u dobrom zdravlju, sreći i miru.

Bonus video: