Adžić: Drago mi je da je novogodišnja noć protekla mirno i bez većih incidenata

Iz MUP-a ukazuju da praznični dani sa sobom nose dodatne bezbjednosne izazove, te da policija preduzima brojne operativne i preventivne aktivnosti

12471 pregleda 8 komentar(a)
Foto: MUP
Foto: MUP

Ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić kazao je da mu je drago da je novogodišnja noć protekla mirno i bez većih incidenata.

"Građani i turisti koji ovih dana borave u Budvi, najpopularnijoj turističkoj destinaciji u našoj zemlji, mogu se osjećati bezbjedno i sigurno, jer o njima i u danima prazničnog raspoloženja, kada mnogi radne obaveze ostavljaju za sobom, budno brinu profesionalni i odgovorni policijski službenici", kazao je Adžić koji je, kako je saopšteno, novogodišnju noć proveo sa službenicima Odjeljenja bezbjednosti Budva.

Adžić NG
foto: MUP

Iz MUP-a ukazuju da praznični dani sa sobom nose dodatne bezbjednosne izazove, te da policija preduzima brojne operativne i preventivne aktivnosti.

"Policijskim službenicima želim što manje poziva i intervencija tokom prazničnih dana, i ne samo za vrijeme praznika, nego da tako bude i tokom cijele godine. Ovom posjetom želim da na simboličan način odam priznanje ovoj časnoj i odgovornoj profesiji i da poručim da će Ministarstvo unutrašnjih poslova i u godini pred nama predano raditi na afirmaciji policijske profesije i poboljšanju kapaciteta i uslova za policijske službenike", zaključio je Adžić.

Bonus video: